A DIVATNAK IS MEGVANNAK A HŐSEI. SZUPERHŐSÖK!

Michal Rybár

Az új VIEW őszi/téli kiadása álomvilágba és titkos vágyak orszá­gába repít bennünket, ahol a földi törvények nem teljesen működnek, és ahol egyértelmű, ki a gonosz és ki a hős. Hiszen mikor máskor en­gedhetnénk meg magunknak egy nagy adag képregényhőst és „mesét”, mint épp most?

Idén mindannyiunknak szüksége van hős­re, sok-sok hősre! Olyanokra, akik nem félnek belépni az ismeretlen világába, könnye­dén megmentik az embereket és az egész világot. Vagy megváltoztatják, megihletik és előrébb mozdítják a világot. Jobbá teszik. Ezért bátran tesszük egymás mellé Batmant és Supermant, a csodálatos Ester Ledeckát eredeti „szuperhős” öltözékben, vagy akár Bernard Gantmachert és Karl Lagerfeldet. Az utóbbi két személy ugyan nincs már közöt­tünk, ennek ellenére – nem csak a jellegzetes ingek miatt – ruhatáraink halhatatlan hőseivé váltak. Mindörökre.


Mi vár még az új kiadvány hasábjain? Természetesen a 2020 őszi/téli kollekció mo­delljeinek szemléje. A GANT preppy party kollekció, KARL LAGERFELD merész szabásai és kiegészítői, a csillogóan funkcionális Peak Perfor­mance, a Brooks Brothers precíz eleganciá­ja, a La Martina extravagáns részletei, vagy a végtelenül romantikus Odd Molly.


Kellemes és stílusos olvasást kívánunk, és ne feledjétek, Ti vagytok a mi hőseink!  


VERMONT VIEW

Kapcsolódó cikkek
2022. 09. 01.
Üdvözöljük az új gyermekmárkákat a VERMONT portfóliójában
2022. 11. 02.
AJÁNDÉKCSOMAGOLÁS
2022. 08. 01.
KARL LAGERFELD FÉRFI KOLLEKCIÓ
2022. 08. 01.
Lépjen túl a korlátain, és mutassa meg egyéniségét a DIESEL márkával