Cégünkről

o_spolocnosti_vermont_obrazok_1
o_spolocnosti_vermont_obrazok_2
o_spolocnosti_vermont_obrazok_3Inspirációnk a divat, célunk pedig az, hogy inspiráljunk, kényeztessünk, megadjuk a szükséges energiát és a magabiztosságot.

Prémium divatmárkákat képviselünk a cseh, szlovák és magyar piacon. Portfóliónkban többek között a GANT, DIESEL, La Martina, Peak Performance, KARL LAGERFELD, Camel Active, Manuel Ritz, Woolrich, TRUSSARDI és más prémium márkák szerepelnek. Ugyanakkor ezen márkák összes márkaboltjáról is mi gondoskodunk. Ezért 100%-ig biztos lehet az eladott áruk eredetiségében. Márkás termékeket hozunk csúcsminőségben, időtlen stílusban, hozzáadott értékkel.

Közel 100 márkaboltunk van, amelyek megtalálhatók nagy- és kisvárosokban egyaránt. Több mint 700 alkalmazottunk gondoskodik Önről nap mint nap, és arról, hogy webáruházaink és üzleteink olyan helyek legyenek, ahová szívesen tér vissza. Munkatársaink aktívak emberek, akiknek fontos a végeredmény, és akiknek a siker kulcsa a környezetük ismerete. Az értékeinket összehangoltuk. A minőség és a személyes kapcsolat az első helyen áll.

Tapasztalja meg a Vermont érzést!