Üdvözöljük az új gyermekmárkákat a VERMONT portfóliójában

Akár a kicsik megjelenését szeretné a magáéhoz igazítani, akár egyszerűen csak a legstílusosabbat szeretné nekik, nálunk megtalálja a megoldást! A gyermekruha kínálatunk 4 márkával bővült, amelyek közül mindenki megtalálja a magának valót – legyen hercegnő vagy lázadó. Melyik fogja elnyerni a tetszését?
Lucie Švábenská

Nemcsak a felnőttek szeretnek divatosan öltözni, hanem a gyerekek is. Ezért meghallgattuk kéréseiket, és a VERMONT portfóliót több gyermekkollekciót kínáló márkákkal bővítettük. Lázadás, kényelem vagy kreativitás? Most már minden lehetséges, a választás az Öné.

Marni

14-01-2022_Look Book Marni Kids_FW22_Look 5_018

Ha kreatív, színes és egyedi ruhákat keres, amelyekkel kitűnhet a tömegből, a Marni ruhakölteményekkel nem fog melléfogni. Ráadásul minden egyes darab a gyermekek igényeit maximálisan figyelembe véve készült, hogy a gyerekek gondtalanul játszhassanak és szórakozhassanak.

MM6

MM6_KIDS_FW23_LOWRES 4

Az 1997-ben indult Maison Margiela MM6 márka a szerény, de erőteljes dizájnt hangsúlyozza a felnőtteknek és gyerekeknek szánt darabokban.  A márka fiúknak és lányoknak szóló kollekciókat készít, amelyekben minden egyes darab különböző módon értelmezhető és viselhető. Hagyja, hogy gyermekei kifejezzék saját stílusukat és egyéniségüket az MM6 ruhákban.

DSQUARED2

20

Eredeti, multikulturális hatások által inspirált márka. Pontosan ez az, amit a Dsquared2-től várhat, mind a felnőttek, mind a kicsik számára. Itt nincs unalmas, csak lázadó öltözék, amely a szórakozáshoz készült. Ahogy a grafikus nyomatok és minták is sugallják, amelyek ezeket a kényelmes darabokat díszítik.

N°21

N21_LOOKBOOK_KIDS_29.10.2112090

A művészet és a dizájn által inspirált játékos, mégis elegáns olasz stílust a N°21 vagyis "Numeroventuno" néven ismert márka hozza el. A merész, streetwear elemeket tartalmazó ruhák elnyerik gyermekei tetszését, és nem akarnak majd lemondani róluk.  

Diesel

5457_SellInFW22

Már a felnőtt kollekciók is provokálnak és arra ösztönöznek, hogy fiatalos és bolondos legyen. A gyermekkollekció csak megerősítik ezt. Az ambiciózus olasz márka, a Diesel most az egész családot arra bátorítja, hogy dobja el gátlásait és mutassa meg egyéniségét. 

A választék annyira változatos, hogy minden alkalomra talál megfelelő darabokat. Játszótérre készül, ruhát keres az iskolába vagy kulturális eseményre indul? Ez nem probléma a VERMONT gyermekportfóliójával. De vigyázat, az új termékek egyelőre csak a Vermont.hu weboldalon érhetőek el. 
Kapcsolódó cikkek
2022. 06. 15.
Útmutató a pulóverek világában - elegáns vagy sportos?
2022. 08. 01.
A DIVATNAK IS MEGVANNAK A HŐSEI. SZUPERHŐSÖK!
2022. 08. 01.
Lépjen túl a korlátain, és mutassa meg egyéniségét a DIESEL márkával
2022. 08. 01.
KARL LAGERFELD X AMBER VALLETTA