Tavaszi sláger: Steppelt mellény

Michal Rybár

De hol talál olyat, ami melegen tartja, ugyanakkor divatosnak is fogja magát érezni benne? Ne keresse tovább! Pont ilyen darabokat talál most az új Peak Performance kollekcióban.

PP_SS22_SO_HIGH_31

A divatrendőrség is jóváhagyta
 
Már nagyanyáink mondták, hogy a leghidegebb napokon is melegen kell tartanunk a mellkast és a hátat. A svéd Peak Performance márka az áprilisi időjárási igényekhez igazította az új tavaszi darabokat, amelyek egy csipetnyit sem veszítettek eleganciájukból. Így nem csoda, hogy ezek a mellények már évek óta népszerű átmeneti slágerek.

Végtelen kombinációk és melegség egész évben
 
Minimalista, könnyű és kompakt. A steppelt dzsekiket a steppelt mellények követik a bestsellerek listáján, amelyeket szinte bármikor viselhet - a hegyi túrától az üzleti útig. Nem csak a praktikusságuk miatt váltak divatmániává, hanem azért is, mert szinte bármivel kombinálhatók. Könnyűségüknek köszönhetően alsó rétegként is viselheti dzseki vagy sportos kabát alá.

Hogyan viseljük őket?

Inghez és szűk nadrághoz, egyszerűen. Alkalmas lábbeli hozzá a mokaszin, a tornacipő vagy a fűzős bokacsizma. Rossz időben kombinálja kerek dekoltázsú kötött pulóverrel, szűk nadrággal vagy farmerrel. Ezután hosszúszárú csizmával is kiegészítheti az outfitjét. Ha extravagánsabb megjelenésre vágyik, viseljen hozzá egy nagyobb kalapot.

Nincs több gondolkodás a reggeli készülődésnél
 
Nem feledkeztünk el a gyerekekről sem. Amikor reggelente iskolába viszi a gyerekeket, és még mindig azon gondolkozik, hogy ez hogyan lenne lehetséges folyamatos öltözködés és vetkőzés nélkül, amitől már mindenkinek a homlokán folyik a víz, akkor itt a tökéletes megoldás. Egészítse ki a gyerekek ruhatárát olyan darabbal, amit örömmel viselnek majd. A rendkívül könnyű anyagnak köszönhetően észre sem fogják venni, hogy viselnek valamit. 

1 3 2

Kapcsolódó cikkek
2022. 10. 02.
Cara Delevingne: Karl megtanított arra, hogy mennyire fontos elfogadni az egyediségemet.
2022. 09. 01.
Üdvözöljük az új gyermekmárkákat a VERMONT portfóliójában
2022. 08. 01.
MEGJELENT A TAVASZI VIEW MAGAZIN
2022. 08. 01.
KARL LAGERFELD X AMBER VALLETTA