KARL LAGERFELD X AMBER VALLETTA

KARL LAGERFELD társalkotónak hívta Amber Valletta modellt, színésznőt és aktivistát a fenntartható kiegészítők kollekciójához.
Aneta Hoffmannová

​ ​ ECO-FRIENDLY KIEGÉSZÍTŐK

Limitált kiadású stílusos darabok, – ideértve a K/Kushion speciális alkollekcióját is – melyek innovatív és ökológiai anyagokból készültek a fenntarthatóság szellemében.


Ez az együttműködés gyönyörűen bizonyítja, hogy nem kell feláldoznunk a stílusunkat, ha felelős divatot akarunk viselni.“  - AMBER VALLETA

AMBER VALLETTA szupermodell, aki Karl Lagerfeld múzsája volt, és hosszú évek óta Karl családjának tagja.


KakTUszbőr

Az innovatív növényi eredetű anyagot olyan kaktuszokból nyerték, melyek természetes élőhelyükön léteznek, és nem igényelnek gyomirtót, növényvédő szereket vagy öntözést. Az így nyert anyag festéséhez pedig szerves pigmenteket használtak.

Újrahaznosított Pamut

A K / Kushion steppelt táska 90 %-ban GRS-tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított pamutból készült. A semleges homokszín eléréséhez csak szerves pigmentet használtak. 

KARL és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság jegyében létrehozott limitált számban kapható kollekció a KARL LAGERFELD márka hosszútávú stratégiájának és G7 Fashion Pactban lefektetett célok része.

A K / Kushion táskák értékesítéséből származó nyereséget egy független és karitatív The Ocean Cleanup szervezetnek adományozzák, akik megszabadítják az óceánokat a műanyagtól.


 

Kapcsolódó cikkek
2022. 09. 01.
Üdvözöljük az új gyermekmárkákat a VERMONT portfóliójában
2022. 08. 01.
ÚJ VERMONT ÜZLET. A STÍLUS ÚJ DIMENZIÓJA.
2022. 08. 01.
JÖJJÖN VELÜNK!
2022. 08. 01.
JÖJJÖN VELÜNK