Karácsonyi ajándékcsomagolás

Karácsonyi ajándékcsomagolás


Mindjárt itt a karácsony, így nincs vesztegetni való idő. Igen, ez a szeretet, a családi harmónia és a hála időszaka, de kétségtelenül hozzátartozik az ajándékozás is. Az ajándékozást pedig nemcsak a minőségi tartalom, hanem a gyönyörű csomagolás is egyedivé teszi, és ezzel mi teljes mértékben tisztában vagyunk. Így nemcsak a legjobb ajándék kiválasztásában tudunk segíteni, hanem a csomag gyönyörű ünnepi megjelenéséről is gondoskodunk.


Válasszon ajándékcsomagolást és bízza ránk a munkát!

IMG-20221114-WA0004

IMG-20221114-WA0004

IMG-20221114-WA0004

IMG-20221114-WA0004


A doboz fényűző fehér lakkozott és picit texturált papírból készült, melynek felületéről elegánsan kiemelkedik a színes Vermont logó. Amikor kinyitja, egy fekete luxusbelsőt talál ezüst felirattal, amely bizonyítja, hogy mi a legfontosabb számunkra - a divat, az emberek és az odaadás. A doboz egyszerű mágnes segítségével működik, így biztonságosan nyitható és zárható többször anélkül, hogy megsérülne. Így nemcsak gyönyörű karácsonyi dobozt kap, hanem később újrahasznosíthatja értékei tárolására is.

A megvásárolt termékeket még gondosan ezüst selyempapírba is csomagoljuk, amit a logónkkal ellátott ezüst matricával leragasztunk. Ezáltal minden szépen egyben marad, és a csomag első pillantásra a luxus és a precizitás érzését adja. Ez az elem, ami mindent magasabb szintre emel.

Szállításkor mindent egy további védődobozba csomagolunk, így nem kell tartania a szállítás során esetlegesen előforduló sérülésektől.


Az ajándékcsomagolás ára 3 190 Ft.

Ne habozzon, és használja ki az alkalmat, hogy olyan felkészült legyen a karácsonyra, mint még soha!


Untitled design (28)

* A következő termékek nem csomagolhatók díszdobozba: Kabátok, Zakók, Blézerek, Cipők, Dzsekik (kérésre).