VERMONT Club

HŰSÉGPROGRAM

A VERMONT Club nem csak formalitás – azoknak való, akik sokkal többet várnak a vásárlástól. A tagoknak extra szolgáltatásokat kínál, melyek követik a képviselt márkák kiváló minőségét. Regisztrálni az a Vevő tud, aki valamelyik márkaüzletünkben legalább egy vásárlást megvalósított. A sikeres regisztrációhoz szüksége lesz a vásárlást igazoló blokkra, amelyik 7 naptári napnál nem régebbi. Több információ itt: Vermont Club. Milyen előnyökkel jár a klubbtagság? :

 • Közvetlenül a postaládájába juttatjuk a nyomtatott VIEW magazint, tele érdekes cikkekkel és interjúkkal, az aktuális kollekcióinkról szóló információkat is beleértve,
 • Elsőként kap információt az üzleteinkben kapható kollekciókról és a különleges akciókról, e-mailben vagy SMS-ben,
 • A nálunk vásárolt ruhák méretre igazítása magától értetődő,
 • Vásárlásaiért pontokat kap minden Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon található üzletünkben, de a vermont.cz és a vermont.sk webáruházban történt megrendelések után is,
 • Lehetővé teszi, hogy akár 50 %-os engedménnyel vásároljon az eredeti kiskereskedelmi árainktól eltérően, mégpedig a nyilvános kiárusítási szezon kezdete előtt.

Hogyan lehet VERMONT pontokat gyűjteni a vásárlásokért? Minden egyes bejegyzett vásárlás alkalmával bizonyos összegű VERMONT pontot szerezhet. 1 VERMONT pont értéke 3,20 Kč vagy 0,1354 EUR vagy 30,74 Ft. A vermont.cz vagy a vermont.sk webáruházban történt vásárlások után is kap VERMONT pontot. Bármilyen kedvezménnyel vagy outlet boltban történő vásárlás esetén így számoljuk a pontokat: negyed pont, amikor az eredeti kiskereskedelmi árból 50 % vagy annál nagyobb a kedvezmény; fél pont, amikor az eredeti kiskereskedelmi árból 50 %-nál kisebb a kedvezmény.

Ha a megadott pontgyűjtő időszak alatt megfelelő mennyiségű VERMONT pontot gyűjt, VERMONT VIP Vouchert szerez. Választható márkák: BROOKS BROTHERS, CAMEL ACTIVE, GANT, KARL LAGERFELD, LA MARTINA, NAUTICA, ODD MOLLY, PEAK PERFORMANCE.

Hogyan váltható be a VERMONT VIP Voucher? miután 1 vagy több VERMONT VIP Vouchert szerzett, a Voucher egyszeri, eredeti kiskereskedelmi árból számítódó akár 50%-os (30 % a KARL LAGERFELD márkánál) kedvezményes vásárlásra váltható be.

Ön választ, hogy melyik márkára használja fel a Vouchert,

a Voucherrel kapcsolatos információkat e-mailben küldjük el,

a Voucher érvényességének határidejét nem lehetséges meghosszabbítani,

a Voucher a VERMONT csoportba tartozó boltok bármelyikében beváltható, kivéve outlet boltjainkat és a vermont.cz, vermont.sk webáruházakat,

a Voucher csak egyszer váltható be. Felhasználás után már nem lehetséges további kedvezményes vásárlás.

 

Több információ a VERMONT Clubról

Kérjük, további kérdéseivel forduljon hozzánk hétfőtől péntekig 9-17 óráig, hívjon a 06 1 901 1901 telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt bármikor: club@vermont.eu.

Köszönjük és sok sikert kívánunk a megfelelő outfit kiválasztásában.

Üdvözlettel

a VERMONT csapat és a VERMONT Club

 

Bejelentkezés

Mit kap a regisztrációval ?

 • Az Ön kívánságlistája

  Bejelentkezés nélkül a kiválasztott termék időben elveszhet

 • Rendelés lista

  A bejelentkezés után áttekintést kap a megrendeléseiről

 • Személyes adatok

  A bejelentkezett felhasználóknak nem kell minden alkalommal újból kitölteniük saját adataikat.

Az Ön kosara 0

Bezár

Segítségre van szüksége a megrendelésben? Munkaidőben, Hétfőtől vasárnapig, 9:00 órától 19:00 óráig, elérhet minket ezen a telefonszámon 06 1 901 1901