TAVASZI OUTFITEK AZ ÜZLETEINKBŐL

Mialatt üzleteink zárva voltak, mi nem pihentünk. Közelebbről megvizsgáltuk az új kollekciót és kiválasztottuk belőle a legjobb darabokat. Így hoztuk létre az üzletek közötti versenyt, amellyel a legjobb tavaszi outfiteket kerestük. Három témakört alkottunk, és a szavazásban az összes alkalmazottunk részt vett. Ismerje meg a nyertes outfiteket!

_MG_0768

STILL CHIC by KARL LAGERFELD

Eszébe jutott valaha, hogy kettő táskát is viselhet? Nekünk igen…ugyanis nem igazán tudtuk eldönteni melyik a jobb. A világos szélesszárú nadrág, a szűk autentikus top, és a magassarkú cipő egy kinti vacsoráról vagy italozásról árulkodik. Csak legyen már itt a jó idő!

2 1 3 4

_MG_9726

FAMILY DAY by PEAK PERFORMANCE

Ha szeretne időt tölteni a természetben barátaival vagy családjával, akkor a jó hangulat mellől nem hiányozhat a minőségi felszerelés sem. Az utóbbit megtalálja a Peak Performance márka termékei között. A funkcionális nadrág, a minősági pulóver és a meleg mellény kombinációja semmilyen időjárásban sem hagyja majd cserben. Mindemellett az összepakolt hátizsák kötelező!

2 3 1 4

_MG_0216

FAMILY DAY by PEAK PERFORMANCE

Nálunk az outdoor ruhadarabok nem csak a funkcionalitásról szólnak. Magasak az elvárásaink a stílusukra is. Próbalja fel például ezt az outdoor leggingset, a közkedvelt Rider pulóverrel és egy bélelt mellénnyel. Mellesleg ezek a ruhadarabok nem csak, hogy könnyen elpakolhatóak, de a természetben való viselésüknél sem kell majd kilépnie, megszokott kifinomult stílusából.

3 2 1 4

A GANT márkának is megvannak a nyertes outfitjei. Inspirálódjon Ön is!

ESHOPGANT.HU

Bejelentkezés

Mit kap a regisztrációval ?

  • Az Ön kívánságlistája

    Bejelentkezés nélkül a kiválasztott termék időben elveszhet

  • Rendelés lista

    A bejelentkezés után áttekintést kap a megrendeléseiről

  • Személyes adatok

    A bejelentkezett felhasználóknak nem kell minden alkalommal újból kitölteniük saját adataikat.

Az Ön kosara 0

Bezár

Segítségre van szüksége a megrendelésben? Munkaidőben, Hétfőtől vasárnapig, 9:00 órától 19:00 óráig, elérhet minket ezen a telefonszámon 06 1 901 1901