KARÁCSONYI KÜLÖNKIADÁS

A karácsony feltartóztathatatlanul közeleg, és talán Ön is azon ötletel, hogy mivel lehetne megajándékozni szeretteit karácsony estéjén.


Az az érzés felbecsülhetetlen, amikor családtagjai bontják az ajándékokat és látja, hogy az öröm mosolyt csal az arcukra. De mégis, minek örülnének a legjobban? Ikonikus KARL LAGERFELD táskának? Brooks Brothers gyapjúpulóvernek? Vagy a rég megálmodott Peak Performance síruhának? Keressen tökéletes ajándékot akár egy divatgurunak, fanatikus sportrajongónak, vagy kedves kollégái számára, akkor jó helyen van. Nálunk garantáltan megtalálja az igazit.

AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK

A férfiak általában nem szeretnek vásárolni, épp ezért a „valami ruha” biztos jó választás. Időt spórol nekik, amit a bevásárlóközpontokban töltöttek volna, s ezért nagyon hálásak lesznek. Ezenfelül, ha a férjének vagy a partnerének keres ajándékot, akkor mi nők tudjuk a legjobban, hogy mi illik neki. A klasszikus karácsonyi ajándékok közé tartozik a pulóver, ing vagy melegítőfelső. Ezekkel semmit nem ronthat el.
Édesapjának vagy a testvérének keres valamit? Vessen egy pillantás sálkínálatunkra, mely nemcsak praktikus, hanem még a téli outfitet is feldobja. Válasszon hozzá még egy sapkát azonos vagy épp ellenkező színben, és kész is a karácsonyi csomag.
Szeretné kollégáját is megajándékozni? Ha olyan típus, aki zakót hord munkába, akkor számára ideális ajándék lehet egy nyakkendő vagy díszzsebkendő. Ha inkább lazább típus, és a dress code nem kötelező viselet, akkor biztosan értékelni fog egy stílusos mobiltartó tokot.
Sikerült inspirálnunk?

AJÁNDÉKOK NŐKNEK

Ha nincs ötlete, hogy mit ajándékozzon egy nőnek, nem lehetne jobb helyen. A hölgyek szeretnek praktikus ajándékokat vásárolni, viszont szeretnek egyedieket kapni. Feleségének vagy partnerének keres ajándékot? Ebben az esetben egyértelmű a válasz. Ajándékozzon táskát! De nem akármilyet, KARL LAGERFELDET! Egyetlen nő sem fog nemet mondani, amikor ajándékbontáskor meglátja a márka logóját.
Ha azon gondolkodik, mit adjon nővérének, húgának, anyukájának vagy a legjobb barátnőjének, akkor válasszon a trendi és meleg pulóvereink bő kínálatából, vagy nézze meg a gyönyörű és stílusos kiegészítő kollekciónkat. Legyen szó sálról, sapkáról, kesztyűről, illetve így együtt mindről, biztosan tetszést aratnak. Soha nem lehet elég belőlük!
Ha pedig univerzális ajándékot keres hölgy ismerősének, akkor a megfelelő választás a pénztárca, mely nem hiányozhat egyetlen női táskából sem.

Ez csak néhány ötlet karácsonyi ajándékokhoz. Több inspirációért látogasson el webáruházunkba, ahol biztosan megtalálja az igazit karácsonyra. Ne feledje, hogy egy karácsonyi ajándékról sokat elárul már a csomagolás is. Nálunk minden ajándékot gyönyörű díszdobozba csomagoltathat be, mely biztosan kitűnik a karácsonyfa alatt.

Bejelentkezés

Mit kap a regisztrációval ?

  • Az Ön kívánságlistája

    Bejelentkezés nélkül a kiválasztott termék időben elveszhet

  • Rendelés lista

    A bejelentkezés után áttekintést kap a megrendeléseiről

  • Személyes adatok

    A bejelentkezett felhasználóknak nem kell minden alkalommal újból kitölteniük saját adataikat.

Az Ön kosara 0

Bezár

Segítségre van szüksége a megrendelésben? Munkaidőben, Hétfőtől vasárnapig, 9:00 órától 19:00 óráig, elérhet minket ezen a telefonszámon 06 1 901 1901